Gör så här:
4 personer
Sätt ugnen på 200 grader. Skär rödlök, paprika och zucchini i bitar. Putsa fläskfilén, skär den i 2 cm tjocka skivor. Lägg allt i en stor bunke. Gör marinaden på vitlök, olivolja, vinäger, honung, rosmarin, lite salt och svartpeppar. Häll marinaden över kött och grönsaker och blanda ordentligt. Låt stå i 5 min.
Laga Druvan® Bulgur enligt anvisning på förpackningen. Finstrimla fänkål och äpple, blanda med bulgur strax innan servering. Ringla över lite olja och Druvan® Vitvinsvinäger. Salta och peppra. Varva kött och grönsaker på spett.
Släng på grillen eller in i ugnen. Servera!
Paprikadipp
Blanda ihop ingredienserna och servera! Gillar du vitlök kan du pressa i en 1/2 klyfta
Tillsätt gärna 1 knivsudd sambal oelek för lite extra smak.