Krispiga sparrisar och nyttiga bönor inbäddade i en mjuk och skön omelett som fått en ordentlig smakknuff av Hot jalapeño. Say cheese!

Ingredienser

EN OMELETT:
2-3 msk ägg
2-3 msk mjölk (1 msk mjölk/ägg)
Salt och peppar
1/2 dl sojabönor, tinade
4 st sparris
2g g bladspenat
1 dl Kavli Hot Jalapeño

GÖR SÅ HÄR:

1. Blanda ägg och mjölk i en skål, salta och peppra.
2. Hetta upp en stekpanna med smör, stek sparrisen så att den blir mjuk och får en härlig yta, lägg åt sidan för att svalna.
3. Ringla lite olja i samma stekpanna och lägg i bladspenaten, häll på äggstanningen när spenaten har vätskat ur sig och krympt till hälften.
4. Strö på sojabönor och låt omeletten stelna, skaka pannan lätt lite då och då.
5. Lägg sparrisen på ena halvan, ringla över Kavli Hot Jalapeño och vik ihop så att osten smälter.
4 st sparris