Grymt goda mingelpizzas med oväntad hetta. Går att variera i det oändliga, se bara till att ge dem det där lilla extra jalapeño-stinget.

Ingredienser

TILL 6-8 ST:
1 pizzadeg, färdig
150 g riven mozzarella
CHORIZO & JALAPEÑO
100 g chorizo i skivor
1 spetspaprika, i skivor
1 dl Kavli Hot Jalapeño
Ruccola – toppas efter
Gräddning
PARMASKINKA & JALAPEÑO
4-6 skivor parmaskinka
1/2 rödlök, i tunna skivor
8-10 körsbärstomater, delade på mitten
1 dl Kavli Hot Jalapeño
KÅL & JALAPEÑO
1/2 fänkål, strimlad
100 g rödkål, strimlad
25 g bladspenat
1 dl Kavli Hot Jalapeño

GÖR SÅ HÄR:

1. Sätt ugnen på 250°C.
2. Rulla ut pizzadegen på ett bord, kavla om du vill ha dem riktigt tunna.
3. Stansa ut minipizzor med hjälp av ett glas eller liknande.
4. Toppa pizzorna med mozzarella och valfri topping.
5. Grädda mitt i ugnen i cirka 7-10 minuter.