Fresta smaklökarna!

Say cheese!

Krispiga sparrisar och nyttiga bönor inbäddade i en mjuk och skön omelett som fått en ordentlig smakknuff av Hot jalapeño. Say cheese!

Smokey chipotle quesadilla

Hett tips! Det här ostiga tilltugget lagar du på nolltid. Den rökiga smaken från smokey chipotle tar en klassisk quesadilla till en helt ny nivå.

Hot & Cheesy Poppers

Varning! Svårt beroendeframkallande! Små heta poppers som doppas i Hot Jalapeno mjukost - dubbla styrkan, dubbelt så gott.

Spicy Halloumi fries

Syndigt gott. Halloumins lite sega konsistens kombinerat med krispig fritering och så en chipotle-rökig dipp till det. Världsklass.

Nacho ordinary nacho

Nachos och olagom mycket topping är en riktig superkombo. Ös på med vad du har hemma och krön det hela med hot, hot, jalapeño!

Cheesy chili potatoes

Perfekt som matigt snacks eller som en grym side-dish till din grillmiddag. När sältan från panchettan möter hettan från spicy Guajillo uppstår begär. Bara en till, tack.

Hot jalapeño pizza

Grymt goda mingelpizzas med oväntad hetta. Går att variera i det oändliga, se bara till att ge dem det där lilla extra jalapeño-stinget.

Flamin’ hot fajitas

Hot mess! Den lena avokadon i kombination med smokey chipotle blir till en perfekt röra i helgens hetaste wrap.

Snabb pastagratäng med kyckling

Har du pastarester över i kylen svänger du snabbt ihop den här smakrika kycklinggratängen. Använd minutkyckling som är ”ätklar” eller färdiggrillad kyckling så har du middagen färdig på 10 minuter.

Asiatisk skaldjursomelett

Pak choi bidrar med krispighet, tomaterna sötma, cayennepeppar hetta och sist men inte minst bidrar mjukosten med god smak och härlig krämighet. En fantastisk enkel vardagsrätt för dig som funderar över vad du ska servera till middag.

  • 1 (current)
  • 2