Bild på pärcouscous och pilgrimsmusslor

Ingredienser

2 msk olivolja
1/2 msk curry
3 dl Druvan Pärlcouscous
5 dl kokande vatten
2 st hackade tomater
2 dl gröna ärtor
12 st pilgrimsmusslor
pressad lime
3 msk hackad koriander eller persilja

Gör så här:

4 portioner

Tillaga Druvan® Pärlcouscous enligt anvisningar på för­packningen. Häll oljan i en stekpanna och värm upp.

Tillsätt curryn, låt den blandas med oljan och tillsätt se­dan den kokta pärlcouscousen. Rör om i ca 30 sekunder. Tillsätt vatten, tomater och ärtor. Sätt på ett lock och sjud i 5-6 minuter. Rör om då och då.

Stek under tiden pilgrimsmusslorna lätt - gärna på grill­panna. Lägg upp parlcouscous i botten och musslorna på toppen. Precis innan servering – pressa över lime samt finhackad koriander eller persilja.