clubsandwich remouladsås

Härlig smörgås till söndagsbrunchen eller på picknick. Till picknick kan fyllningen läggas i ett pitabröd så går det lättare att äta.

INGREDIENSER 2 portioner

2 kycklingfiléer
Kavli Remouladsås
8 skivor vitt stort formbröd
1 paket bacon
4 blad romansallat
1 skivad tomat
1 skivad rödlök
smör
salt och peppar

Sätt ugnen på 200°. Stek kycklingfiléerna gyllenbruna och låt dem sedan stå i ugnen i 10 minuter. Stek under tiden brödskivorna så de får fin färg. Stek baconet knaprigt och låt det torka på hushållspapper. Placera fyra av brödskivorna på tallrikar och lägg ett sallatsblad på varje skiva, därefter skivad kycklingfilé, en klick Kavli Remouladsås samt bacon, en rejäl tomatskiva och några fina ringar rödlök. Toppa med en brödskiva. Skär sandwichen diagonalt och placera bitarna på varandra. Sätt gärna en grillpinne i trä genom alltihop så anrättningen håller ihop.

Bilder til saken: